Life Coaching & Training
Praktijk voor Coaching & Holistische Therapie 

Waarvoor kun je bij mij terecht? 


Coaching

Waar loop jij tegenaan? Lukt het je maar niet patronen te doorbreken? Heb je last van stress, spanningen, emoties, burn-out of teveel ‘in je hoofd’ zitten? Of heb je behoefte aan verandering maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken...dan is coaching een goed idee.  

In mijn coach sessies maak ik vaak gebruik van EFT en NLP technieken en soms ook, in geval van hevige emotionele gebeurtenissen, EMDR. Intuïtief hanteer ik de werkwijze die het best past bij jou. Je gaat met inzichten naar huis die je direct kunt toepassen in je leven.

Wat het ook is waar je last van hebt, deze combinatie van coaching en healing brengt je rust, helderheid en, heel belangrijk, bevrijding van opgekropte emoties. Zo wordt je bijvoorbeeld verlost van stress, angsten, oud verdriet en andere in de weg zittende emoties. Dit is belangrijk omdat deze weggestopte emoties vaak de oorzaak zijn van burn-out, somberte en vele andere klachten.

De ruimte die door de combinatie van coaching en healing in jou ontstaat, geeft je de helderheid die nodig is om tot de, door jou gewenste, gedragsverandering te komen. En daar help ik je uiteraard bij.    

Overigens is mijn behandelwijze erop gericht jou zo doeltreffend mogelijk te begeleiden. Geen ellenlange sessies of maandenlange therapieën. Vaak brengt 1 sessie jou al een heel eind op weg en met 5-10 sessies kun je jezelf volledig transformeren. 


Business coaching

Zoek je (tijdelijk) een coach die je helpt met een vraagstuk in je bedrijf, b.v. verzuim, burn-out, loopbaan of andere trajecten, dan kun je hiervoor bij mij terecht. Voor enkelvoudige vraagstukken bied ik ook EMDR trajecten aan. Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven komt hierbij goed van pas. 


Holistische benadering

Hoe ik dat doe? De kracht zit in de de holistische benadering (kijken naar het totaalplaatje). Immers, jij als mens bent meer dan alleen je hoofd. En precies zo ontstaat een ziekte ook niet alleen in je lichaam, het is een disbalans in je gehele systeem. Mijn behandelwijze is erop gericht naar de kern van deze disbalans te kijken en déze aan te pakken en dus NIET slechts de symptomen te bestrijden. En soms zijn woorden niet genoeg, dan is er meer nodig, b.v. een energetische behandeling oftewel healing. Juist die combinatie maakt mijn werkwijze zo krachtig en effectief. 

Met een energetische behandeling / healing kan ik jouw energievelden weer de vrije ruimte geven zodat alles weer kan stromen en je als vanzelf meer energie krijgt. En dus ook meer energie om aan je herstel te werken. 


Wat wordt bedoeld met holistische visie  

Holistisch staat voor alomvattend, het totaalbeeld. Je bekijkt de mens als geheel dus fysiek (lichamelijke pijnklachten), mentaal (gedachten en overtuigingen), emotioneel (gevoelens), energetisch (energie) en spiritueel (oorzaak). Dit vormt de kern tot genezing en je optimaal en gelukkig te voelen. 


Bewustwording & spirituele ontwikkeling

Niet je hoofd is je beste raadgever...maar je hart. Dat noemen we vaak intuïtie, of je gevoel, zoals je het wilt noemen. Hoe fijn is het als je niet overal over na hoeft te denken maar kunt leven vanuit je hart en op je gevoel kunt vertrouwen? Dat is de beste intuïtieve ontwikkeling die er bestaat. Eigenlijk is dat de eerste stap naar spirituele ontwikkeling. 

Wil je nog een stapje verder, dan begeleid ik je graag in een pure vorm van spirituele ontwikkeling en bewustwording. Maar uiteraard hoeft dat niet. Heb je er niks mee dan hebben we het er niet over. Het gaat tenslotte om jou. Regelmatig geef ik workshops over spiritualiteit en het werken met energie en ik kan je, als je dat wilt, hier ook persoonlijk in begeleiden. 


Energetische behandelingen / healing

De kracht en effectiviteit van mijn werkwijze zit in de combinatie van coaching en healing. Ik maak graag gebruik van energetische behandelingen oftewel healing. Misschien wel de bekendste is Reiki maar er zijn vele soorten energie en het gaat om de meest effectieve vorm voor jou. Zo maak ik ook gebruik van Shamballa, Kundalini Reiki, Engelen-Ki, Ahara Reiki enz. Uitgebreide informatie hierover vind je onder 'energetische behandelingen'. Intuïtief zal ik altijd de meest passende energievorm hanteren, dus je krijgt precies wat jij nodig hebt. 

Daarnaast kun je bij mij terecht voor een aura reiniging of chakra balancing. Weet je niet wat het meest geschikt is voor jou? Neem gerust even contact op voor advies. Ik help je graag. 

Energetische behandelingen zijn ook heel geschikt om op afstand te doen. Het voordeel hiervan is dat je op je gemak thuis kunt zijn en toch de energie kunt ervaren. 


Healing i.c.m. Heilige Plantmedicijnen zoals Rapé en Sananga

Plant medicijnen activeren het zelfherstellend vermogen van je lichaam en geven je immuunsysteem een boost. Ook zetten ze diepe transformatieprocessen in gang. Elk plant medicijn heeft zijn eigen specifieke werking. Vanwege deze prachtige eigenschappen werk ik hier graag mee. Dit kan in de vorm van een complete ceremonie, healingsessie of als ondersteuning op een consult. Uitgebreide informatie hierover vind je onder 'healing met plant medicijnen'. 


Readings en jaarleggingen

Wil je een (online) reading of jaarlegging? Ik gebruik hierbij graag kaarten maar ook zonder krijg ik veel antwoorden en inzichten door. Ook kun je bij mij terecht voor foto readingen en contact met overledenen. Meer informatie vind je onder 'readings en jaarleggingen'. 


ONLINE consulten

Coach gesprekken, energetische behandelingen en readings kunnen ook online ingepland worden. Dit kan b.v. via Facetime, telefonisch, chat of spraakberichten. Net wat jij fijn vindt. 


Healing op AFSTAND

Hetzelfde geldt voor energetische behandelingen / healings. Deze kan ik op afstand geven door op jou in te tunen, terwijl jij gewoon in je vertrouwde omgeving bent. We plannen een moment in waarop ik je de behandeling geef en na die tijd geef ik je alle informatie door. Het werkt net zo effectief als een behandeling in mijn praktijk. Denk maar aan een wifi verbinding, eigenlijk werkt het net zo. E-mailen
Bellen
Instagram