Life Coaching & Training
Praktijk voor Coaching & Holistische Therapie 

Welkom op mijn website KHON MAI -de nieuwe mens-. Khon Mai is Laotiaans en betekent 'de nieuwe mens'. 


In mijn praktijk voor coaching, (shamanic) healing & reading begeleid ik mensen op liefdevolle maar effectieve wijze op hun levenspad. Wat je vraag of probleem ook is en of het nu gaat om coaching, healing of reading of een combinatie hiervan, ik help jou graag verder. Dat kan in mijn praktijk in Groningen maar ook telefonisch, online en op afstand, net wat jij het prettigst vindt. 

Mijn werkwijze kenmerkt zich door de combinatie van coaching, healing en reading. Dat maakt het zo effectief, we komen snel tot de kern. Al na 1 sessie ervaar je een rust, helderheid en voel je je energiek. En daardoor ontstaat er ruimte voor inzichten waar jij mee verder kunt. Mijn aanpak is erop gericht jou zo snel en effectief mogelijk te helpen. Dus geen ellenlange praatsessies of maandenlange coachtrajecten. Simpelweg omdat dat niet nodig is. 

We komen dus snel tot de kern. Hoe? Ik kijk naar jouw als totale mens (holistische visie) en aan de hand daarvan heb ik snel helder welke technieken het beste bij jou werken. Ik maak b.v. gebruik van NLP technieken, regressie & holistische therapie. Ook systemisch werk is vaak een belangrijk onderdeel van een sessie of traject. 


Mijn specialisatie is Essentie Coaching. Ik geloof dat elk mens op deze wereld een zielsmissie heeft. Ik zie vele mensen die vastlopen in hun leven en altijd is het terug te voeren op het feit dat ze niet volledig het leven leiden dat bij hun past. Elke keer dat je je aanpast, of het nu aan je ouders is, je omgeving of werk dat maakt niet uit, dan verlies je ergens een stukje van jezelf. Als dat te lang duurt gaat dat wringen. Je ervaart stress, wordt ziek, krijgt een depressie of burn-out...

Loop je vast, wil je je leven anders inrichten maar je weet niet hoe? Wil je graag begeleiding bij jouw transformatie? Eindelijk manifesteren wat je écht wilt? Heb je (levens)vragen of wil je graag oude patronen doorbreken? Of kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij jouw spirituele ontwikkeling? Dan help ik jou graag! 

Dit kan in losse sessies maar ik bied nu een unieke methode aan: in 5 uitgebreide sessies begeleid ik jou door jouw transformatie waarbij oude blokkades worden opgeheven en er ruimte ontstaat voor jouw volledige potentieel. Ik hanteer ook hier de combinatie van coaching, reading en healing. Meer informatie hierover vind je onder aanbod/coaching. 


In mijn healing sessies maak ik (indien gewenst en alleen op verzoek) ook gebruik van sjamanistische heilige plant medicijnen. Dit is in de vorm van 1-op-1 of duo ceremonies, healing sessies, consulten met toevoeging van Rapéh en/of Sananga en ook in Sacred Healing groepsceremonies. Hou voor deze laatste de agenda en social media in gaten. Shamanic Healing past niet bij iedereen. Resoneert het bij jou, dan is het een prachtige ondersteuning en toevoeging op jouw healing journey. 


Bijna dagelijks post ik informatie op de Facebook pagina's Khon Mai, Heal With Plant Medicine en Sacred Healing Ceremonies en mijn persoonlijke pagina Letty Bronsema. De geplande evenementen vind je op deze website onder 'agenda' en op Facebook/evenementen. Verder post ik veel informatie op Instagram: @studio_khonmai, @healwithplantmedicine en @sacredhealingceremonies.


Heb je vragen en/of wil je graag meer weten? Neem gerust contact met mij op via het contactformulier, stuur een berichtje naar info@khonmai.nl of bel via telefoonnummer 06-184 289 33. 

Wellicht tot ziens in mijn praktijk!

Lieve groet, Letty


N.B.: deze website wordt regelmatig aangevuld en bijgewerkt maar mis je iets of heb je een vraag, stuur mij gerust een berichtje.  

 
 

 

E-mailen
Bellen
Instagram