Life Coaching & Training
Praktijk voor Coaching & Holistische Therapie 

Energetische behandelingen & healing

De kracht en effectiviteit van mijn werkwijze zit in de combinatie van coaching en healing. Ik maak graag gebruik van energetische behandelingen. Misschien wel de bekendste is Reiki maar er zijn vele soorten energie en het gaat om de meest effectieve vorm voor jou. Zo maak ik ook gebruik van Shamballa, Kundalini, Engelen-Ki, Ahara Reiki enz. Intuïtief zal ik altijd de best passende healing hanteren waardoor we optimaal resultaat bereiken. Al na 1 behandeling voel je het verschil!

Juist voor het opheffen van blokkades in je energiesysteem is healing heel geschikt. Oude ballast wordt opgeruimd en je maakt letterlijk ruimte voor de nieuwe JIJ. Daarom werken de holistische coach sessies dan ook veel effectiever. Je kunt niet aan iets nieuws beginnen als daar geen ruimte voor is of het oude niet is afgesloten. 


Daarnaast kun je bij mij terecht voor een aura reiniging of chakra balancing. Oude blokkades worden opgeheven en alles gaat weer stromen waardoor je meer energie ervaart. Weet je niet wat het meest geschikt is voor jou? Neem gerust vrijblijvend contact op, ik adviseer je graag.

Energetische behandelingen zijn ook heel geschikt om op afstand te doen. Het voordeel hiervan is dat je op je gemak thuis kunt zijn en toch de energie kunt ervaren. Qua werking zit er geen verschil tussen live en op afstand.


Energetische behandelingen (healing) op afstand

Alle healings en energetische behandelingen kunnen ook op afstand worden gedaan, d.w.z. terwijl jij lekker thuis bent in je eigen omgeving. Het maakt voor de werking en effectiviteit niet uit of het live is of op afstand. 

Als ik een energetische behandeling geef kies ik (tenzij jij een specifieke behandeling wenst) altijd voor de best passende healing voor jou, dus altijd op maat. Vaak is dat een combinatie van verschillende energieën. 


Hoe werkt een behandeling op afstand? 

Energetische afstandsbehandelingen kun je ontvangen in je eigen vertrouwde omgeving. Er zijn geen invloeden die eventuele blokkades oproepen. De aandacht is volledig op jezelf en de te ontvangen energie gericht. We spreken samen een moment af waarop je de betreffende behandeling ontvangt. Ik stem op dat moment op jou af. Alle informatie die ik daarbij doorkrijg bespreek ik daarna telefonisch met jou of, als je dit wenst, door middel van een spraakbericht of chat.

Een ander voordeel is dat je zelf altijd de tijd kunt bepalen, je bent niet afhankelijk van een fysieke afspraak. Afstandsbehandelingen zijn net zo effectief als persoonlijke. Denk maar aan een wifi-verbinding om een beeld te krijgen van de werking van energie. 


De best passende energie voor jou op Master niveau

Op dit moment ben ik op Master niveau opgeleid in onderstaande energiebehandelingen en ik hanteer intuïtief vaak een combinatie van meerdere voor het meest effectieve resultaat.    


Master Teacher POWER of the UNIVERSE

Deze energy healing methode heb ik zelf ontwikkeld uit alle energievelden die tot mijn beschikking staan. Het is tevens de meest krachtige en allesomvattende energie waarmee ik heb gewerkt, juist doordat ik alle beschikbare energieën kan combineren. Ik noem deze daarom Power of the Universe en beschouw dit als mijn persoonlijke specialiteit. 


Kundalini Reiki Master Teacher

In de basis betekent Kundalini dat bepaalde genezingskanalen en chakra's geopend worden en jij door deze kanalen de aarde-energie ontvangt. Het wortelchakra dat in de buurt van het onderste einde van je wervelkolom zit, fungeert als kanaal voor de Kundalini energie. Kundalini energie wordt ook wel 'Kundalini Vuur' genoemd. Daarna stijgt de energie door het 'hoofdenergiekanaal' in het lichaam op en verlaat het lichaam door de kroonchakra. Dit energiekanaal gaat van het wortelchakra naar de kroonchakra en dan naar boven op je kruin. Een geopende Kundalini betekent dat over een bepaalde tijd een volledige reiniging van chakra's de energiekanalen plaatsvindt. Dit heft blokkades op m.b.v. geboortetrauma, vroegere levens, karmische banden e.d.. Het is een hele krachtige energie waarmee je ook je huis of ruimtes kunt reinigen. Zelf werk ik erg graag met de Kundalini energie. 


Reiki Master 

Universele krachtige healing energy en waarschijnlijk de meest bekende van alle energiebehandelingen.


Shamballa Master

Multi Dimensional Healing, het collectieve bewustzijn (kwantumveld) van de Galactische- en Opgestegen Meesters. Een heel subtiele en transformerende energie die ook heel sterk genezend werkt. Frequentieverhogend. Verhoogt multidemensionaal bewustzijn. 


Ahara Reiki Master

Oude Egyptisch gebaseerde energie, in het bijzonder verbonden met Isis en Bast. Eenvoudig systeem en zeer sterke energie. 


Master Eye of Horus

Verbindt je met 5 dimensionale Energieën van Licht en nieuwe hogere frequenties. Kalibreert het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. Laat oude programmering en negatieve patronen los. Creëert een sterkere fundering of matrix. 


Master Teacher Akasha Kronieken

Hiermee krijg je alle tools in handen in de zoektocht naar jezelf, vorige levens, levensdoel enz. Uitermate geschikt voor levensvragen. 


Master Chakra Flush Empowerment 

Prachtige reiniging en balancering van de chakra's. Heft blokkades op. Bevrijding van oude (emotionele) lasten. Bevrijding van oude, vastzittende energieën en belevingen. Verdrijven van energetische toxine en vervuiling. Hierdoor zul je een energieboost ervaren. 


Master Aura Flush Empowerment

Krachtige schoonmaak van je aura. Verbetert stemming en welzijn. Vermindert negatieve gedachtenstromen. Geeft meer fysieke en emotionele energie. 


Master Meridiaan Flush Empowerment 

Zeer krachtige Meridiaan / Chi reinigingsactivering. Energie boost. 


Master Etherisch Koord Flush Empowerment

Verbetert energie en gezondheid. Een lichter gevoel en beter geaard. Vermindering van negatieve emoties en meer in harmonie met jezelf. 


Shaman Master Animal Path Healing

Zeer krachtige Sjamanistische energie voor genezing en begeleiding. 


Shaman Master Ama Deus

Zeer krachtig sjamanistische geneeskrachtige en spirituele energie. Inclusief sjamanistische ademtechniek en meditatie. 


Master Teacher Abundia

Verbind je met de energie van de Godin van Overvloed, Abundia. Zij staat voor Liefde, Welvaart en Overvloed. Met zeer veel informatie en rituelen. 


Master Ganesha Flush (Fusion Reiki)

Krachtige spirituele energie t.b.v. stagnerende energie en blokkades. Echte energie healing. 


Master Golden Triangle Systeem

Prachtige energie. Vergelijkbaar met Usui Reiki of Seichem maar stukken hoger in trilling. Geneeskrachtig en beschermend. 


Master Merlin Reiki

Verbind jezelf met de wijsheid van Merlijn / St. Germain.


Master Teacher I-Tjing

Het boek der verandering. Door uit dit energieveld te tappen, krijg je vele inzichten over de stromen in je leven. Zeer krachtig en toekomstvoorspellend. 


Master Zen Engel Ki 

Verhoogt je trillingsniveau en verbindt je met alle Engelen. 


E-mailen
Bellen
Instagram